Käsintehty munapasta joka maustettu tryffelillä ja herkkutatilla.
Tarjoiluehdotus: keitä pasta hyvin suolatussa runsaassa vedessä 4-5 min kunnes “al dente”. Sulata pannussa voita, valuta pasta ja lisää se voin joukkoon. Lisää halutessasi vähän kermaa. Sekoita hyvin. Lisää parmesania ja tarjoile heti.
Ainesosat: durumvehnä, kananmuna 20%, herkkutatti (Boletus edulis) 7%, kesätryffeli (Tuber aestivum) 3%, aromi. Saattaa sisältää jäämiä soijasta.
Keittoaika 4-5 min.
Paino: 250 g
Valmistusmaa: Italia
TartufLanghe on vuonna 1980 perustettu perheomisteinen yritys. Ennen TartuFlanghen perustamista Domenica Bertolusso ja Beppe Montanaro olivat pyörittäneet jo vuosia arvostettua ja erityisesti tryffelifanien suosiossa olevaa Da Beppe -ravintolaa Alban keskustassa. Yritys perustettiin, koska omistajat halusivat kehittää tuoreen kausiluontoisen tryffelin rinnalle erilaisia ympäri vuoden tarjottavia laadukkaita tryffelituotteita. Yrityksen nimi muodostuu sanoista tartufo (suom. tryffeli), sekä Langhe, valkotryffeleistään ja Barolo -viineistään tunnettu alue Piemontessa, jossa myös “tryffelipääkaupunti” Alba sijaitsee. TartuFlanghen tuotteissa käytetty tryffeli tulee juuri Langhen alueen metsistä.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.