Penne -pasta
Durumvehnästä valmistettu artesaanipasta.
Aineksset: durumvehnä, vesi.
Sisältää gluteenia.
Paino 500 g
Valmistusmaa Italia.
Martellin perhe valmistaa pastan perinteisellä valmistusmenetelmällä joka eroaa teollisesta mm. kuivausajan pituudessa. Martellilla kuivaus kestää 50 tuntia ja lämpötila on matala, 33-36 astetta (teollisen pastan kuivaus kestää pari minuuttia ja tapahtuu 100 asteessa). Pitkä kuivatusaika vaikuttaa pastan napakkuuteen ja purutuntumaan, siitä johtuen artesaanipasta kestää keittämistä paremmin kuin teollinen pasta. Artesaanipastan pinta on karhea joka syntyy käyttämällä pronssimuotteja. Karhea pinta auttaa kastikkeen kiinnittymistä pastaan.
Martellin pastat valmistetaan Pisan lähellä Larissa, Toskanassa.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.