Hapokas ja maukas balsamietikka. Soveltuu hyvin kastikkeiden ja liharuokien maustamiseen, salaattikastikkeeksi ja kasviksille.
Koko: 250 ml
Ainesosat: viinietikka, rypälepuristemehu Modenan alueen rypäleistä. Sisältää sulfiitteja.
Valmistettu Italiassa.
Pedronin perhe on valmistanut perinteistä Modenan alkuperämerkittyä balsamicoa tilallaan Nonantolassa jo kuudessa sukupolvessa, vuodesta 1862 lähtien. Nykyinen tilaa hoitava sukupolvi vaalii esi-isiensä perintöä tarkasti. Balsamicojen rypäleet ovat vanhoja perinteisiä lajikkeita ja rypälemehu kypsytetään osan aikaa alkuperäisissä, yli satavuotiaissa puutynnyreissä. Tämän arvokkaan työn tuloksena Acetaia Pedroni on tänä päivänä yksi Italian arvostetuimmista balsamicotuottajista. Vuonna 1862 on perustettu myös tilalla edelleen toimiva, perheen oma ja arvostettu ravintola Osteria di Rubbiara, jossa Pedronin perheen balsamicot maustavat alueelle tyypillisiä rustiikkisia ruoka-annoksia.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.