Toimitus- ja maksuehdot

Yleiset ehdot

Verkkokaupan tuotteita myy Hella & Herkku. Myymme tuotteita sekä yksityishenkilöille sekä yritys- ja yhteisöasiakkaille. Alle 18-vuotiailla henkilöillä tulee olla tilaamiseen huoltajan kirjallinen suostumus.

Hella & Herkku ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista. Hella & Herkku pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan. Tilaajan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tuotteita toimitetaan Suomen alueelle. Jos haluat tilata Ahvenanmaalle tai muualle Eurooppaan, ota yhteyttä sähköpostitse anna(a)hellajaherkku.fi.

Tuotteiden hinnat

Hinnat on ilmoitettu euroissa ja ne sisältävät arvonlisäveron 24%, 14% tai 10%  Postimaksu lisätään tuotteiden hinnan päälle. Hella & Herkku pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

Toimitusaika

Tilaukset pyritään käsittelemään ja toimittamaan mahdollisimman nopeasti. Toimitusaika on 2-5 työpäivää. Asiakkaalle ilmoitetaan sähköpostitse jos tuote on loppunut ja puuttuva tuote lähetetään jälkitoimituksena heti sen saavuttua varastoon.

Toimitustavat

Lähetyksemme kuljettaa Posti. Tilauksen teon jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen joka toimii myös kuittina, sekä linkin, jonka kautta voit seurata tilauksesi etenemistä Postissa. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen sähköpostiisi sekä tekstiviestinä. Posti säilyttää lähetyksiä 7 vuorokauden ajan, jonka jälkeen noutamattomat lähetykset palautuvat takaisin Hella & Herkkuun.

Paketin toimitusmaksu on 6,90 euroa.

Voit myös tehdä tilauksen verkkokaupassa ja noutaa tuotteet ilman postikuluja Hella & Herkun myymälästä liikkeen aukioloaikoina osoitteesta Museokatu 34, Helsinki.

Maksutavat

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj  . Käytössäsi ovat verkkopankit: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Ålandsbanken, Handelsbanken, S-Pankki, Aktia, Säästöpankki, Pop Pankki, Oma Säästöpankki

Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön  ja se täytyy palauttaa alkuperäisessä pakkauksessa.

Alennustuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Palautuksesta aiheutuvat postikulut maksaa asiakas. Palautamme rahat palautetuista tuotteista suoraan asiakkaan tilille 5-7 arkipäivän sisällä siitä, kun olemme saaneet tuotteen takaisin.

Mikäli haluat palauttaa tuotteen, lähetä ennen palautusta sähköpostilla tieto palautuksesta osoitteeseen anna(a)hellajaherkku.fi
Pyydämme ilmotitamaan sähköpostissa

– palautuksen syyn
– tilaajan tunnistetiedot (nimi/tilausnumero)
– haluatko palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille, vai haluatko uuden vastaavan tuotteen vioittuneen tai väärän tuotteen tilalle
– tilinumeron rahojen palautusta varten

Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen anna(a)hellajaherkku.fi.

Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen anna(a)hellajaherkku.fi. Pyrimme aina ilmoittamaan asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse jos toimitusaika eroaa normaalista. Myös Hella & Herkku pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja palauttaa rahat asiakkaan tilille.

Yhteystiedot

Myymälä ja noutopiste:

Hella & Herkku
Museokatu 34
00100 Helsinki

Y-tunnus: 2553651-4
Puh. 050 3707602
s-posti: anna(a)hellajaherkku.fi